OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

20 november OmniHisScipio gebruikersdag

Wilt u weten wat er in 2019 voor u als gebruiker gaat veranderen? Mis dan dit unieke evenement niet. Op de 3e dinsdag in november, de 20ste, organiseren wij een speciale OmniHisScipio gebruikersdag. Hiervoor nodigen wij al onze leden en gebruikers uit.

OmniHisScipio gebruikersdag

Voorafgaand aan de Algemene Leden Vergadering (ALV) nodigen wij u graag uit voor een lezing door Willem Overbosch, auteur van het boek ‘Toptrends voor ondernemers’. Hij zit altijd vol energie en ideeën om uw ondernemerschap actief te stimuleren. Tijdens deze unieke gebruikersdag kunt u zich laten informeren over de nieuwe functionaliteiten binnen OmniHisScipio, over nieuwe producten en diensten die voor 2019 op de planning staan. Dit is het moment om hierover mee te beslissen. Komt u ook?

Programma

Deze gebruikersdag vindt plaats in Utrecht en vormt een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor het komende jaar. Laat dit niet aan u voorbij gaan en meld u vandaag nog aan. Zet deze gebruikersdag in uw agenda en kom naar de ALV.

Het programma dat wij voor u in petto hebben is als volgt:

17:00 uur .    Ontvangst 

17:30 uur .    Welkomstwoord
– Peter Smithjes (Algemeen Directeur OmniHis BV)

17:45 uur .    TopTrends in de zorg
– De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat hoe er zorg wordt verleend? Wat verwachten patiënten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je patiënten te bereiken? En hoe kun je je praktijk laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers zoals u juist nu het antwoord op zoeken. – door Willem Overbosch (auteur boek TopTrends voor Ondernemers)

18:15 uur .    Walking dinner   
– Tijdens het diner en de pauze kunt u ons team vragen stellen en demo’s zien van OmniHisScipio

18:45 uur .    Online dossierinzage per 2020 verplicht. Bent u er klaar voor? 
–  Online zorg staat hoog op de beleidsagenda en begroting van VWS. Maar hoe is nu het gebruik van online zorg in de dagelijkse praktijk? Welke zorgverleners zijn succesvol, wat is de impact op hun praktijk en wat zijn de ontwikkelingen? Onze partner Pharmeon beschrijft in deze presentatie de ontwikkelingen en geeft tips voor uw eigen praktijkvoering. De tips zijn gebaseerd op de ervaringen van 1100 praktijkhouders uit de eerste lijn die al werken met een patiëntenportaal en gevolgd worden in de Uw Zorg online-monitor. – door Gideon Kreytz  (Pharmeon)

19:15 uur .    Sneak Peek OmniHisScipio 
– Krijg een indruk van de aankomende functionaliteiten die voor het komende jaar en daarna op de planning staan. – door Peter Smithjes (Algemeen Directeur OmniHis BV)

19:45 uur .    Pauze

20:00 uur .    ALV Gebruikerscoöperatie – Prognose 2018 / begroting 2019 en roadmap 2019

21:00 uur .    ALV OmniHisgebruikersvereniging – Prognose 2018 / begroting 2019

22:00 uur .    Sluiting

 

Over spreker: Willem Overbosch
Willem Overbosch bouwde MKBServicedesk.nl in 10 jaar tijd uit tot een toonaangevend online ondernemersplatform. Met digitale uitgever Dutch Network Group biedt hij diensten aan voor contentmarketing en communitybuilding. Sinds afgelopen jaar mag hij zich de trotse auteur noemen van het boek TopTrends voor ondernemers. Dit boek staat in de lijst van Managementboek van het jaar 2018.

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap