Omnihis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.Omnihis.nl | Teamviewer Apple of Windows

Terugblik op het Online OmniHis Event

Gisteravond vond het Online OmniHis Event plaats. Door de vele aanmeldingen voor het evenement en jullie enthousiasme rondom onze roadmap en een sneak peek van het HIS van de toekomst kijken wij terug op een succesvol evenement. Bedankt voor de interactie in de chat en alle positieve reacties. Hopelijk tot bij een volgend online evenement van OmniHis.

Ons online evenement viel niet geheel toevallig op donderdag 4 maart, de dag van de Doktersassistent. De deelnemers ontvingen voorafgaand aan het evenement een appeltaart, welke mede mogelijk werd gemaakt door het muzikale intermezzo en pauze act. Tijdens de korte pauze sprak de heer Holtrop van appeltaartconcerten en vertelde hoe muziek in combinatie met een appeltaart kan verbinden. Ondanks dat velen samen (online) van de appeltaart hebben genoten was het belangrijkste deel van de avond het delen van informatie omtrent onze ontwikkel roadmap, een sneak peek hoe wij werken aan het HIS van de toekomst en welke nieuwe functionaliteiten er in de aankomende release van OmniHisScipio 4.8 zit.

Ter afsluiting van het event werd een video gedeeld (7 minuten), waarin het juridische kader rondom beeldopnames van videoconsulten ter spraken komt. Dit ter illustratie voor de training de aankomende training (23 maart) over dit onderwerp.

Voor iedereen die er helaas niet bij kon zijn hebben wij alle belangrijke informatie op mijn.omnihis gedeeld zodat jullie deze alsnog kunnen inzien.

Hier enkle reacties:

‘Het was zeker een leuk goed lopend webinar, vanaf de luie bank thuis, heerlijk!’ – huisarts regio Alkmaar

‘Het was inderdaad een leuk webinar. Dit is voor de toekomst ook een oplossing omdat je vanuit huis of de praktijk kunt inloggen en geen reistijd e.d. hebt. Ik vond het zeer nuttig en leerzaam en ben op nieuwe ideeën voor de praktijk gekomen. De appeltaart was binnen no time op :blush:.’ – huisarts regio Leiden

‘Het was een prima webinar. Gezien het enthousiasme graag vaker op deze manier’ – huisarts regio Tilburg

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
sales@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap