Omnihis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.Omnihis.nl | Teamviewer Apple of Windows

Regionaal sterk: samen komen we verder

In een reeks artikelen lichten we onze nieuwe kernwaarden gebruiksvriendelijk, regionaal sterk, digitaal veilig en vooruitstrevend uit. Deze keer gaan we dieper in op regionaal sterk. 

Leestijd ± 2 minuten

Zoals ook bleek uit ons vorige artikel, is regionaal denken en doen een belangrijke trend in de zorgmarkt. Ook huisartsen en praktijken zijn zich meer en meer aan het (her)groeperen. Zo sta je sterker richting elkaar, verzekeraars, andere zorgpartijen en patiënten.

In regionaal sterk komen meerdere trends samen

Regionaal samenwerken gaat ook gepaard met meer interdisciplinair samenwerken. En het houdt in dat de zorg voorsorteert op het tekort aan zorgmedewerkers. Al deze trends komen samen in regionaal sterk. Dat vraagt dat we digitale huisartsenzorg in het algemeen en onze HIS-toepassingen anders inrichten.

Gebruikersrollen uitgebreid

In de praktijk betekent het dat onze software meerdere gebruikersrollen heeft en deze ook simpel en snel moet kunnen erkennen, herkennen en toekennen. Zowel medewerkers en (huis)artsen als medewerkers vanuit de zorggroep moeten bijvoorbeeld zowel gevraagd als ongevraagd rapportages kunnen maken en inzien.

Met slimme informatiestromen de zorg verbinden

Zorggroepen willen de administratieve lasten voor individuele zorgpartijen beperken. Het lastige daarbij is dat de zorggroepen niet perse aangeven welke behoefte zij hebben met betrekking tot onze HIS’sen. Toch kunnen we hen verder helpen door data op een zo goed mogelijke manier regionaal te ontsluiten. Wij willen met slimme informatiestromen de zorg verbinden. Het makkelijk over-en-weer uitwisselen van assistenten, contractonderhandelingen voeren met verzekeraars en agenda’s delen is het topje van onze ijsberg.

De kracht van het collectief

Omdat ‘regionaal sterk’ een belangrijk speerpunt van de toekomst is, zijn we als Omnihis ook bereid om op dat niveau meer mee te denken met gebruikers. We vinden het belangrijk om de regio, als groter geheel, te onderkennen. En dan gaat het dus ook over het al dan niet anoniem delen van patiënteninformatie, over prestaties van de ene huisartspraktijk ten opzichte van de andere en over het wel of niet delen van diagnoses en behandelingen van een collega-huisarts voor een specifieke patiënt of aandoening. Het gaat om vertrouwen en de kracht van het collectief. Daar geloven wij in en daar werken wij aan.

Contact

Wil je meer weten over onze organisatie of meebouwen aan het HIS van de toekomst. Bel 0900-6664447 of mail naar info@omnihis.nl

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
sales@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap