Omnihis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.Omnihis.nl | Teamviewer Apple of Windows

2021: Een terugblik

De feestdagen zijn weer achter de rug en de eerste weken van 2022 zitten erop. Onder andere vanwege het coronavirus was ook 2021 weer een bewogen jaar. We staan dus graag even stil bij alles wat we het afgelopen jaar met elkaar hebben bereikt.

Leestijd ± 3 minuten

Als Omnihis team en coöperatie hebben we hard gewerkt om jou als gebruiker zo goed mogelijk te ondersteunen. Ondanks de vele uitdagingen bleven we doorgaan en keken we vooruit. Na de korte terugblik is het tijd om ons te focussen op alle ontwikkelingen die plaats gaan vinden in 2022. Wij hebben er zin in!

Ontwikkelingen en releases

2021 startte goed. Eind januari hoorde we namelijk dat Omnihis het eerste HIS was dat door jouw harde werk gegevens heeft aangeleverd bij het RIVM rondom Covid. Iets waar we zeker trots op kunnen zijn! Daarnaast hebben we laten zien dat wij als HIS flexibel zijn door elke 2 weken de meest recente wijzigingen, in een wisselend overheidsbeleid, direct door te kunnen voeren in onze COVID module.

Rebranding
Naast Covid hield ook onze rebranding ons druk bezig. Omnihis heeft een nieuw jasje waarin wij niet alleen onze branding hebben geüpgraded, maar ook onze applicatie zal een nieuwe look-and-feel krijgen. Er is een nieuwe ambitieuze toekomstvisie geformuleerd. En we hebben verdere stappen gezet met het bouwen van het HIS van de toekomst. Daarnaast is onze communicatie aan het veranderen en komen er leuke nieuwe dingen aan. Lees hier meer over in één van onze eerdere blogs.

Veiligheid
Eind september zijn alle NEN7510, ISO27001 en MDD-certificeringen opnieuw behaald. Veiligheid is belangrijk binnen ons product. We zijn er daarom trots op dat we de certificeringen weer Cum Laude gehaald hebben.

Omnis 10
Wij, en inmiddels de helft van onze praktijken, zijn over naar Omnis 10. Om te kunnen functioneren, gebruikt Scipio een runtime-omgeving genaamd ‘Omnis’. Deze omgeving is al jarenlang Omnis 8. Om de continuïteit en de toekomstbestendigheid van Scipio te waarborgen, is het nu tijd voor de overgang naar Omnis 10. Meer informatie over Omnis 10 en een uitleg hoe ook jij over kunt? Klik hier.

Scipio 5.0.1
Naast o.a. de release van Omnis 10 zijn er dit jaar ook verschillende Scipio releases geweest. De laatste, Scipio 5.0.1, vond net plaats in 2022 en kan in combinatie met Omnis 10 nu ook gedownload worden. Bij iedere update kijken we naar jullie wensen, belangrijke features en technische aspecten die aangepast moeten worden.

Door middel van onze updates willen we jou als gebruiker zo goed mogelijk blijven ondersteunen bij je werkzaamheden.

Het HIS van de toekomst

Zoals eerder vermeld hebben we onze visie, kernwaarden en huisstijl vernieuwd. Daarnaast zijn we ook samen met onze huisartsen gestart met het ontwikkelen van het HIS van de toekomst. Hiermee willen we inspelen op de toenemende behoefte aan transparantie, efficiëntie, gemak en flexibiliteit van huisartsen. Het verwerken, bekijken en delen van patiëntgegevens wordt makkelijker, efficiënter en veiliger dan ooit. 

In 2021 is er door een vakkundig team hard gewerkt aan de basis van het HIS van de toekomst. Iedere stap is geanalyseerd en getest. Het harde werk heeft ervoor gezorgd dat we in Q2 kunnen gaan starten met bèta tests. Dit houdt in dat verschillende huisartsen gebruik kunnen gaan maken van ons product in de test fase. Om iedereen op de hoogte te houden van de voortgang rondom het HIS van de toekomst zal er een apart gedeelte op onze website gecreëerd worden. Hier zullen onderwerpen zoals de vervolgstappen en het ontwikkelproces aan bod komen.

Online event

In oktober vond de online informatieavond plaats. Iets wat we graag live door hadden willen laten gaan. Helaas was dit nog niet mogelijk. Gelukkig werd het ook online druk bezocht. In een 1,5 uur tijd namen we je mee door het afgelopen jaar, de plannen voor 2022, het medicatie op orde traject en het HIS van de Toekomst. Kon je er niet bij zijn, of wil je alles nog even terug lezen? Klik dan hier.

Samen op naar een succesvol 2022!

2021 was een bewogen jaar. Met nieuwe energie en vertrouwen in de gemaakte plannen zijn we 2022 gestart. Het wordt een nieuw jaar waarin we blijven ontwikkelen en innovatieve stappen gaan zetten. Wij hebben er zin in!

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
sales@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap