OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

De inschrijving voor het NedHIS congres 2020 is vol!

Vanaf vandaag (dinsdag 28 januari) zijn de inschrijvingen voor de 29ste NedHIS congres op woensdag 16 september 2020 (Van der Valk in Vianen) weer mogelijk. Het congres was vorig jaar een groot succes (gemiddeld een waardering van 8.1) en werd goed bezocht. Schrijf je tijdig in, er is slechts plek voor 400 deelnemers. Vorig jaar moest de organisatie veel geïnteresseerden teleurstellen. De organisatie ontving toen ruim 400 gemotiveerde bezoekers uit de huisartspraktijken, kennispartners/ brancheverenigingen, apothekers, beïnvloeders en zorgprofessionals.

Het NedHIS congres 2020

Het NedHIS-congres biedt de hele dag workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig. Kortom: voor ieder wat wils. Een inspirerende dag met veel informatie, onderwerpen die stof tot nadenken geven, leerzame workshops, tips en trucs van de verschillende HIS-sen, de laatste ontwikkelingen op de informatiemarkt én niet te vergeten het plezierig samenzijn met collega’s onder het genot van een hapje en een drankje. Bent u geïnteresseerd en wilt u dit event niet missen schrijf u zich dan tijdig voor dit event.
Meer informatie over het programma https://www.nedhis-congres.nl/programma/

Het congres wordt geaccrediteerd voor huisartsen (ABC1 – 6 punten), assistentes (NvDA – 7 punten) en praktijkondersteuners (NVvPO – 6 punten) én is inclusief lunch en uitgebreid diner.
Deelnemers betalen € 100,- per persoon.

NB:

Bent u huisarts én lid van de gebruikersvereniging van OmniHis dan kunt u – zonder extra kosten –  2 praktijkmedewerkers meenemen. Bent u praktijkmedewerker en komt u zonder de huisarts, dan kunt u nog één andere praktijkmedewerker meenemen. Ook dan zijn de kosten € 100,-. Voorwaarde is wel, dat de praktijk lid is van de OmniHis gebruikersvereniging.

Download hier de congresfolder

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap