Omnihis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.Omnihis.nl | Teamviewer Apple of Windows
DEX en OMS

Bespaar tijd, gebruik de DataExtractiemodule (DEX) van Omnihis

Huisartsenpraktijken worden in toenemende mate gevraagd om data extracties aan te leveren voor benchmarking, onderzoek, kwaliteitsmetingen van zorggroepen en andere doeleinden. Maak het mogelijk met de Omnihis DataExtractiemodule (DEX).

Koppelbaar met vele systemen.

De Omnihis DataExtractiemodule (DEX) maakt het mogelijk om praktijkgegevens op een beveiligde en geautomatiseerde manier ter beschikking te stellen. De set aangeleverde gegevens wordt bepaald in overleg met de gebruiker en de vragende partij.

DEX

OMS


Data extractie diensten

Cybercrime is tegenwoordig aan de orde van de dag. Dit treft ook de gezondheidssector en de gevolgen zijn eigenlijk altijd desastreus. Van medische apparatuur die niet langer (optimaal) werkt tot patiëntgegevens die op straat belanden. Voor samenwerking tussen zorgpartners en onderzoeksdoeleinden is gegevensuitwisseling vaak wel noodzakelijk. Onze Data Extractie module (DEX) maakt het mogelijk om praktijkgegevens op een beveiligde en geautomatiseerde manier ter beschikking te stellen aan externe partijen. Zonder handmatige acties vanuit de praktijk. Dus met DEX kunt u data aanleveren voor benchmarking, onderzoek, kwaliteitsmetingen van zorggroepen en andere doeleinden zoals OMS (Omnihis Messaging Service).

Omnihis DEX

Omnihis DEX kan gebruikt worden voor iedere gewenste rapportage. Denk aan selecties van praktijkdata, de Landelijke InEen benchmark en diverse BI-tools. Het enige criterium is dat de informatie moet zijn vastgelegd in Omnihis Scipio. DEX genereert gecontroleerde en met belanghebbenden afgestemde datasets. Gegevens worden periodiek en automatisch verwerkt en zijn dus altijd actueel. Meer over DEX download de PDF.

Omnihis Messaging Service (OMS)

Met Omnihis Messaging Service (OMS) herinnert u uw patiënten tijdig aan hun afspraak. U stelt in wanneer u wilt dat uw patiënten herinnerd worden aan hun afspraak, bijvoorbeeld 48 uur van tevoren. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om een automatisch SMS-bericht naar uw patient te sturen bij het toevegen van een nieuwe labbepaling. Beide berichten volledig automatisch en door u persoonlijk te maken.

Accountmanager Michelle

Heeft u vragen?

Neem contact op met:

Michelle Karsenbarg
Accountmanager
michelle@omnihis.nl

Direct OmniHis DEX aanvragen?

Klik op de knop hieronder en vul het meldingsformulier in.
Voor overige informatie en/of de tarieven kunt u contact opnemen met de servicedesk op tel.nr. 0900 – 6664447 (8.00-17.30 uur) of via servicedesk@omnihis.nl.
Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
sales@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap