OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl

Disclaimer

Colofon

De OmniHis Online website wordt onderhouden door OmniHis B.V. Dagelijks wordt nieuwe informatie toegevoegd en wordt informatie herzien. Het centrale aanspreekpunt voor de website is de webmaster. U kunt een e-mail versturen naar info@omnihis.nl of het meldingformulier op deze site invullen.

Disclaimer

De informatie op OmniHis Online wordt kosteloos aangeboden. Gebruikte hyperlinks worden regelmatig op hun geldigheid getest. Het gebruik van de informatie op OmniHis Online en alle daaraan gekoppelde pagina’s is voor eigen risico van de gebruiker. In geen geval kan OmniHis B.V. aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die het resultaat zou zijn van de levering, werking of gebruik van de informatie op OmniHis Online. Hoewel de informatie met grote zorg verzameld wordt, is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd.

Copyright

Alle teksten en afbeeldingen © 2019 OmniHis B.V.
Overname van informatie van OmniHis website is zonder schriftelijke toestemming en bronvermelding niet toegestaan. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van OmniHis B.V. delen of de volledige inhoud van OmniHis website te verspreiden op diskette, cd-rom, dvd of welk ander medium dan ook. Aan de inhoud van deze website en alle onderliggende pagina’s kunnen geen rechten ontleend worden.

OmniHis, van voor en door huiartsen

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019