OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl

Frequently Asked Questions

Hier vindt u de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Mocht u het antwoord op uw vraag hier niet vinden, neemt u dan contact op met onze Servicedesk op telefoonnummer 0900 – 666 444 7 of via mail: servicedesk@omnihis.nl

Hoelang duurt een overstap naar OmniHisScipio?

Mede omdat er vaak meerdere partijen betrokken zijn, oude HIS leverancier, hostingpartij, certificering, etc rekenen we met een 3 maanden doorlooptijd.

Moet ik een nieuwe computer kopen om OmniHisScipio 4 met Omnis Studio 8 te gebruiken?

Afhankelijk van de leeftijd van uw Mac/PC zal OmniHisScipio 4 en Omnis Studio 8 hier gewoon op werken. Controleer voor de zekerheid de specificaties onder "aanbod".

Welke apparatuur kan aan OmniHisScipio worden gekoppeld?

Vele zaken waaronder de Spirometer en de 24-uurs bloeddrukmeter van de firma Welch Allyn.

Hoe krijg ik als klant toegang tot mijn.omnihis.nl?

Elke klant die bij ons geregistreerd staat kan voor zichzelf en de eigen medewerkers toegang vragen tot het besloten portaal. Op deze portaal zal u de gebruikelijke productinformatie, helpteksten, software downloads, registratie van evenementen, tutorials en nog veel meer kunnen vinden. Registratie via sales@omnihis.nl

Kan ik een training krijgen of mij voor een cursus OmniHisSccipio inschrijven?

Jazeker, training is mogelijk. Ook worden er met regelmaat cursussen en masterclasses gehouden waar je als OmniHisScipio gebruiker kunt inschrijven. Daarnaast wordt er via het mijn.omnihis.nl (het community portaal) vaak informatie over de trainingen gedeeld en kunt u tutorial video's vinden over diverse onderwerpen.

Welke hostingpartij moet ik kiezen?

Het aanbod verschilt per hostingpartij. Uw keuze kan afhangen van de aangeboden dienst of product. Wel dient u te kiezen voor een gecertificeerde hostingpartner. Deze heeft een contract met OmniHis BV, waarin de wederzijdse rechten en plichten van de hostingpartner en de gebruiker met betrekking tot de hostingdiensten zijn vastgelegd.

Waar kan ik instructies vinden hoe ik met OmniHisScipio kan werken?

In OmniHisScipio is een zeer uitgebreide helpfunctie ingebouwd. Vanuit ieder scherm is met één druk op de knop de bijbehorende helptekst direct beschikbaar. Er kan echter ook op trefwoord worden gezocht naar helpteksten.

OmniHis, van voor en door huiartsen
Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contact gegevens

Kaap Hoorndreef 30
3563 AT Utrecht
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl