Omnihis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.Omnihis.nl | Teamviewer Apple of Windows

WIJ ZIJN EEN SOFTWARELEVERANCIER VAN EEN

HuisartsInformatieSysteem

Een Huisarts Informatie Systeem (HIS) of een praktijkmanagementsysteem is een software-applicatie waarin een zorgverlener die een praktijk voert (bijvoorbeeld een huisarts, of apotheker) de patiëntgegevens vastlegt. Zo ook onze software Omnihis Scipio, het HIS wat door de LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging) uitgeroepen is als het meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem) van Nederland. 

Over
Omnihis BV
Een Not-for-profitorganisatie

Omnihis B.V. ontwikkelt sinds 1988 software. Wij werken heel specifiek voor huisartsen, wij kiezen voor een totaalpakket voor de huisarts (een HIS- HuisartsInformatieSysteem) en zijn hiermee landelijk actief. Het systeem Omnihis Scipio is platform-onafhankelijk, waardoor de gebruiker zelf de keuzevrijheid heeft voor welk besturingssysteem hij kan kiezen, zoals Windows of Mac OS.

Meest gebruiksvriendelijk HIS

Door LHV zowel in 2010 als recentelijk in 2017 uitgeroepen tot de meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem) van Nederland.

Hoge klanttevredenheid

Onze gebruikers zijn tevreden over Omnihis Scipio en in het bijzonder over de kosten/baten verhouding, ontwikkeling nieuwe functionaliteiten en het geboden inzicht in de planning.

Bereikbaarheid Servicedesk

Voor gebruikers is dagelijks van 8:00 uur tot 17:30 uur ondersteuning beschikbaar via de Servicedesk. De medewerkers van de Servicedesk opereren landelijk via een contactpunt.

35> enthousiaste medewerkers

Omnihis is al ruim 30 jaar een flexibel, zelfstandig en veerkrachtig bedrijf. Wij hebben een enthousiaste, hechte en bijzonder gedreven team van circa 35 vaste medewerkers en een deel externe collega’s. Vanuit Bunnik werken we aan de ontwikkeling van de software en bieden we ondersteuning aan de huisartsenpraktijken.

Het enige HIS waar huisartsen direct invloed heeft op de ontwikkeling

Onze huisartsencoöperatie bepaalt de strategie, en ons beleid, voor de komende jaren. Daarmee hebben onze klanten maximale invloed op de gekozen richting, en de producten & diensten die we op de markt brengen. Uiteraard spelen hierbij ook wetgeving en ontwikkelingen in de markt een grote rol. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet, acteren proactief op nieuwe trends en bewegingen en spelen tijdig in op veranderende wet- en regelgeving.

Huisartsen zijn eigenaar van het Huisarts Informatie Systeem

Huisartsen kunnen lid worden van de Gebruikerscoöperatie. Deze coöperatie is 100% eigenaar van Omnihis B.V. Zo hebben de huisartsen ook invloed op het beleid van onze organisatie. Belangrijker nog elk lid heeft inspraak in de ontwikkelingen van hun HIS en de professionalisering hiervan zoveel mogelijk “in eigen hand”.

Geschiedenis Omnihis(Scipio)

Wij willen het beste en meest complete HIS in Nederland leveren. Al 30 jaar werken wij hier met een team van deskundige en enthousiaste mensen hard aan. Met hart voor het vak en betrokkenheid bij de doelgroep van huisartsen en zorgcentra. Zo zijn enkele van onze Servicedeskmedewerkers voormalig huisartsassistenten of praktijkondersteuners.

Ook zijn onze gebruikers vanuit ons motto: ‘van, voor en door huisartsen’ mede-eigenaar van ons HIS (Huisarts Informatie Systeem). Hun inzichten, wensen en ideeën vormen de grondslag voor keuzes die wij maken in het ontwikkelproces van onze producten en diensten. Uiteraard spelen hierbij ook ontwikkelingen in de markt een grote rol. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet, acteren proactief op nieuwe trends en bewegingen en spelen tijdig in op veranderende wet- en regelgeving.

Onze inzet is met de uitslag van de LHV enquête natuurlijk flink beloond. Een mooie motivatie om onze klantgerichte aanpak voort te zetten.

Accountmanager Michelle

Op zoek naar het Huisarts Informatie Systeem of wilt u overstappen?

Neem contact op met:

Michelle Karsenbarg
Accountmanager
michelle@omnihis.nl

We komen graag met u in gesprek

Bent u een huisarts en ontevreden over uw huidige HIS, of wilt u overstappen om andere redenen? We helpen u graag, met advies, inzicht in keuzes en met de overstap. Geïnteresseerd, bel ons dan via 0900 6664447. We heten u van harte welkom.

Bezoek adres

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
sales@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap