OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

Lancering nieuwe website

Met trots presenteren wij de nieuwe website van OmniHis! Samen met deze algemene (publieke) website hebben we meteen ook een Community website gelanceerd. Een website/portaal speciaal voor onze OmniHisScipio gebruikers, waar u alles over ons HIS terug kunt vinden.

Dit portaal is ontwikkeld door Big Dash, specialist in online communities speciaal gericht op het samenbrengen van mensen. Hun oplossing is Plug & Play en biedt ons de verbindende factor voor het bouwen van onze eigen online community met de OmniHis gebruikers. Via dit gesloten platform kunnen onze OmniHis gebruikers naast de gebruikelijke downloads, zoeken naar content, nieuwste release downloaden en productinformatie vinden in de bibliotheek, contact leggen met andere OmniHisScipio gebruikers uit het netwerk, voor trainingen of evenementen inschrijven, video tutorials bekijken, discussies starten en meer. We hopen met de start van het portaal onze klanten meer samen te brengen en met OmniHis te verbinden. 

Wel gebruiker van OmniHisScipio, maar nog geen toegang tot deze community? Laat het ons weten of registreer via het formulier.

OmniHis kiest voor BigDash

 

Zelf een eigen community starten, ga dan naar de site van Big Dash.

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap