OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

MedischOndernemen LIVE op 5 en 6 oktober

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober organiseert MedischOndernemen in Expo Houten voor praktijkhouders en -managers de tweede editie van MedischOndernemen LIVE. Tijdens deze twee dagen over ondernemen en samenwerken in de eerstelijnszorg. Wordt onderling ervaring gedeeld, spreken deskundige tijdens masterclasses en side-events, ontmoet vakgenoten en haal kennis op bij het aanbod van de exposanten.

Ook voor u!
MedischOndernemen LIVE is hét kennis- en netwerk evenement voor praktijkhouders en -managers in de eerstelijnszorg. Zowel startende als ervaren praktijkhouders en -managers die in een dag de ondernemerskant van hun praktijk centraal willen stellen, komen volop aan hun trekken in het gevarieerde programma. De centrale ligging van het beurs- en congrescentrum Expo Houten trekt bezoekers uit heel Nederland.

Nieuw dit jaar
De uitreiking van de Nationale Award voor Multidisciplinaire samenwerking en van het boek Beste Praktijken, een businessmodeldesign-kaartspel en een medische videoquiz.

Meld u(w collega’s) vandaag nog aan
Spijker uw ondernemersvaardigheden bij, wordt bijgepraat over relevante ontwikkelingen die de toekomst van uw praktijk bepalen, ontvang tips en tricks, ga in discussie en kom in contact met honderden vakgenoten én professionals uit andere beroepsgroepen. Leden van MedischOndernemen en het PraktijkmanagersNetwerk krijgen gratis toegang. Wij zijn ook aanwezig op dit event als exposant/participant, we zouden het leuk vinden als u ook onze stand (standnummer: 1) komt bezoeken. Wilt u hier gratis naar toe? Onder onze leden verloten wij 15 toegangskaarten. Geïnteresseerd stuur een mail naar sales@omnihis.nl

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap