OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

OmniHis doet mee aan het programma OPEN

Zoals u wellicht al weet is het per juli 2020 wettelijk verplicht om patiënten elektronische toegang te geven tot de eigen medische gegevens. Daarnaast is er sprake van een maatschappelijke trend naar meer behoefte aan inzicht in gezondheidsgegevens en de wens om online toegang te hebben tot die gegevens.
Daarom hebben de LHV, NHG en Ineen besloten samen te werken om te zorgen dat huisartsenpraktijken hun patiënten online inzage kunnen geven uit het huisartsendossier respectievelijk het KIS. Deze samenwerking is in de vorm van een vierjarig programma OPEN.

Ook OmniHis doet mee aan het OPEN-programma; op dit moment bieden wij onze huisartsen al de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen met patiënten in een online omgeving. Denk hierbij aan de diverse portaaldiensten die wij bieden zoals eAfspraak, eConsult en eRecept. Later dit jaar worden hieraan nieuwe diensten toegevoegd zoals: eDossier (eInzage en eLab). Met deze toevoegingen kunnen onze huisartsen voldoen aan de wettelijke verplichting en kunnen de patiënten toegang krijgen tot hun eigen medische gegevens.

Wij gaan al onze aangesloten praktijken ondersteunen en ontzorgen bij het digitaal beschikbaar stellen van medische gegevens aan patiënten. Zodat zij aandacht kunnen geven aan de patiënten door ze te informeren over deze wetwijziging en de mogelijkheid tot digitale inzage.

Wilt u meer weten over de portaaldiensten? Volg dan deze site, mijn.omnihis of houd uw email in de gaten. Bent u nog geen aangesloten praktijk bij ons maar wilt u meer weten over OmniHis, haar portalen en diensten? Neemt u dan contact op via sales@omnihis.nl of via 0900-6664447 optie 2. Wij denken graag met u mee.

Meer weten over OPEN? Via deze website kunt u alles over de planning, financiering en het programma lezen.

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap