OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

OmniHisScipiopraktijk Boshuizen wint Uw Zorg Online award

Tijdens de “Uw Zorg online challenge 2020” van afgelopen woensdag 29 januari, reikte Ronnie van Diemen, Inspecteur-Generaal Volksgezondheid & Jeugd als afsluiting van het evenement de awards uit. Zo ook aan Patrick van der Maden van huisartsenpraktijk Boshuizen, die de award gewonnen heeft voor het snelst groeiend aantal online patiënten die gebruik maken van het portaal van Pharmeon. Patrick, namens OmniHis van harte gefeliciteerd.

Uw Zorg Online Challenge

Het jaarlijks inspiratie- en netwerkevenement wat tijdens de landelijke eHealthweek wordt georganiseerd. Deze Challenge is een initiatief van onze partner Pharmeon om samen met leveranciers en gebruikers van het Uw Zorg online platform kennis over eHealth te delen en zo het gebruik te stimuleren. Tijdens dit event deelde praktijkhouders uit de eerstelijnszorg hun succesvolle eHealth-implementatie aanpak. Voor vele één van de belangrijke uitdagingen voor dit jaar is de onlinedossierinzage voor patiënten, welke wettelijk verplicht vanaf 1 juli 2020. De bezoekers kregen naast praktische tips ook juridische handvatten.

Extra feestje

Het evenement werdt afgesloten met een extra feestelijk avondprogramma, de rede hiervoor is dat Pharmeon deze maand precies 20 jaar bestaat. Een uitgebreid verslag kunt u vinden op verslag uw zorg online challenge 2020 tevens vind u hier de presentaties (powerpoints) en meer foto’s ter illustratie van het event.

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap