Omnihis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.Omnihis.nl | Teamviewer Apple of Windows

OmniHis presenteert

De basis voor elke huisartsenpraktijk

van, voor en door huisartsen: Omnihis Scipio!

OmniHis 4

Omnihis Scipio flexibel en betrouwbaar

Omnihis Scipio wordt het meest gebruiksvriendelijke pakket genoemd. Zo kan u bijvoorbeeld gebruik maken van diverse functie toetsen om zo minder met een muis te werken. Bij Omnihis Scipio kunt u zelf functie toetsen instellen zodat u gemakkelijk een module kunt openen.

“Omnihis Scipio is een super programma, je hebt in één oogopslag het overzicht”

Praktijk uit ‘s-Gravendeel

Geïntegreerde Functionaliteiten

Omnihis Scipio gebruikt een omgeving als platform om te functioneren. De leverancier van dit platform (Omnis Studio) wat soms voor verwarring leidt, heet Omnis inc. Omnis Studio is een tool voor snelle applicatieontwikkeling (RAD-rapid application development) waarmee wij applicaties als Omnihis Scipio ontwikkelen.


Om continuïteit en toekomstbestendigheid van Omnihis Scipio te waarborgen, bijvoorbeeld op het gebied van de aangescherpte beveiligingseisen, vinden wij meegaan met de algemene IT-vooruitgang van belang. Dit is dan ook één van de redenen waarom Omnihis B.V. de keuze heeft gerechtvaardigd om in 2016 over te gaan van Omnis Studio 5 naar Omnis Studio 8. Door gebruik te maken van Omnis Studio 8, zijn we klaar voor de toekomst, met meer mogelijkheden tot verbeteringen van uw HIS.

Voor elke zorgprofessional in de keten

Nieuwe functies voor bijwerken verwijsindex. Voor LSP gebruikers zal het proces van het aan- en afmelden van de patiënten veranderen. Maakt u nog geen gebruik van LSP? Vraag het vandaag nog aan door een mail te sturen naar sales@omnihis.nl
De programmacommissie heeft eind 2007 de keus gemaakt om zelf protocollaire geneeskunst ondersteunende modules in te laten bouwen. Op dit moment zijn o.a. de diabetesmodule, Astma/COPD en Cardiovasculair risico beschikbaar. De praktijkondersteuner heeft een overzichtelijk scherm, de inhoud van de protocollaire schermen kan deels zelf door de POH-er bepaald worden (anamnese en onderzoeks-checklijsten), de huisarts kan de praktijkprestaties monitoren en voor de zorggroep kunnen de benchmark-indicatoren op een eenvoudige manier, met één enkelvoudige klik worden uitgespoeld. Ook aan een gemakkelijke afhandeling van de ketenzorgdeclaratie is aandacht besteed.

Aangeboden diensten

Naast het HIS bieden wij additionele diensten en producten

De aangeboden diensten liggen in het verlengde van ons HIS. Zo kunt u focussen op hetgeen noodzakelijk is. U de zorg, wij de kern. Het elektronische dossier van uw zorgvrager.

Platform onafhankelijk

Wilt u ook zo’n mooie iMac op uw bureau en het gebruiksgemak van het MacOS? Geen grote computertoren onder je tafel en een wirwar van draden die je weg moet werken? Het kan met Omnihis Scipio dat gemaakt wordt op een Mac. De naam Omnihis staat sinds de introductie voor de multiplatform-oplossing. Op Windows en Mac werkt het even goed.

ePortaal diensten

Een recept online aanvragen of een email sturen aan de huisarts, deze vorm van eHealth en andere is mogelijk met de ePortaal diensten van OmniHis.

Koppelbaar met vele systemen

Omnihis is een leverancier die graag met u mee denkt maar bovenal bereid is met u naar de toekomst toe door te bouwen. Mede daarom lopen we al jaren voorop in landelijke, sectorale, regionale ontwikkelingen. Zodat u met Omnihis Scipio optimaal kunt functioneren in het (regionale) zorgnetwerk.

Verbeter uw
productiviteit met Omnihis Scipio

Recentelijk beschikt Omnihis Scipio over de Assistent Module (ASM). Deze nieuwe vorm van Assistenten ondersteuning is beschikbaar naast de bestaande mogelijkheden en draagt bewezen bij aan het versnellen van een aantal basishandelingen op de praktijk. De ASM biedt u de mogelijkheid om via deze module eenvoudig, efficiënt en snel de meest voorkomende vragen van patiënten af te handelen.

Mocht u zelf vragen hebben over enkele functionalteiten van ons HIS? In Omnihis Scipio is een uitgebreide helpfunctie aanwezig. (Klik hiervoor links boven in het Omnihis Scipio scherm of kies voor Help onder het menu Archief) komt u er niet uit neem dan contact op met onze servicedesk.

“Geweldig die servicedesk. Elk jaar terugkomende zaken zoals invoer van tarieven. Soms weet je niet meer hoe je dat doet, dan is het fijn dat je terug kan vallen op de support van de servicedesk”

Patrick, Praktijkondersteuner

Hoe we werken

Onze focus punten

Om de continue ontwikkelingen in de huisartsenzorg op de voet te kunnen volgen is de communicatie met andere zorgverleners van groot belang. Deze verloopt volgens de daarvoor geldende standaarden en is daarom uitermate geschikt voor gegevensuitwisseling.

Gebruiksvriendelijkheid eerst

De gebruiksvriendelijkheid van onze producten staat bij ontwerp en ontwikkeling centraal.

Praktisch Ontwerp

We maken eigentijdse software die voorop loopt op technisch en grafisch gebied, platformonafhankelijk is en gebaseerd is op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Goed gecodeerd

Communicatie met andere zorgverleners verloopt volgens de daarvoor geldende standaarden.
Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
sales@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap