OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

Terugblik op de OmniHisScipio gebruikersdag

Afgelopen dinsdagmiddag, 20 november 2018, was het dan eindelijk zover, de OmniHisScipio gebruikersdag. De eerste editie in een nieuw jasje. Vanaf 17:00 uur werden de deelnemers onder het genot van een kopje koffie of thee welkom geheten bij de Dutch Netwerk Group in Lage weide te Utrecht. Het programma begon om 17:30 uur, met een welkomstwoord van Peter Smithjes, algemeen directeur van OmniHis.

Hierna volgde Willem Overbosch, ondernemer en schrijver van het boek TopTrends voor ondernemers. Tijdens zijn verhaal nam hij de deelnemers mee naar de 10 algemene trends in de zorg, zoals het inzetten van duurzaamheid en welke waarde dit aan je onderneming kan toevoegen. Aan de hand van deze trend toonde hij een boekje ‘’de zaak’’ wat bedrukt is op stonepapier; waterbestendig en 100% duurzaam. Het publiek was er weg van. Ook de andere trends werden uitvoerig besproken. Wat zijn ze en wat kunnen ze betekenen voor u en uw praktijk? Er was ruimte om informatie te vergaren, vragen te stellen én een kritische blik te werpen op de genoemde trends.

Na dit boeiende verhaal was het tijd voor wat ontspanning onder het genot van een aangeboden walking diner, om vervolgens het programma te hervatten met de tweede gastspreker van de avond: Gideon Kreytz van Pharmeon. Tijdens deze sessie werd er dieper ingegaan op de 10 trends van Overbosch, waarbij de focus vooral lag op de digitalisering van de zorg. Deze verplaatst zich immers langzaam maar zeker naar het online web. Door het delen van zijn eigen ervaringen en eHealth nam hij de aanwezige mee langs de belangrijkste punten omtrent de wetswijziging elektronische dossierinzage in 2020. Want hoe gaat u, als huisarts, hier mee om en welke maatregelen dient u te nemen? Ook vragen met betrekking tot het inzetten en gebruiken van eHealth kwamen aan bod.

Aansluitend op dit onderwerp doorliep Peter Smithjes via een sneak peek de roadmap voor OmniHisScipio met de zaal door, waarbij hij OmniHis vergeleek met een Olympische sporter; de focus en wil om altijd beter te willen zijn staan centraal. En wat is er allemaal veranderd dit jaar, wat gaat er nog veranderen? Waar heeft u, als gebruiker, behoefte aan?
Een van de ambities van OmniHis is om met OmniHisScipio om het beste HIS én het beste te integreren HIS van Nederland te zijn. En de beste willen zijn, dát is topsport. Wat weer aansloot bij het andere boek wat werd aangeboden ‘’ondernemen is topsport’’.
Na de presentatie was het tijd voor de ALV vergadering waar er o.a. gesproken werd over de begroting, het nieuwe tarief en de algemene voorwaarde. Na deze officiële bijeenkomst was de gebruikersdag afgelopen; met een hoop inspiratie, drie boeken én een goed gevoel, gingen de deelnemers richting huis. OmniHis wil alle aanwezigen en betrokkenen bedanken voor de positieve reacties en een geslaagde dag.

“De verhalen sloten mooi bij elkaar aan, goed samengesteld deze OmniHisScipio gebruikersdag, zouden jullie vaker moeten doen”

“Jammer dat mijn collega’s er niet bij konden zijn, dit hadden ze leuk gevonden”

“Mijn complimenten voor de opzet van de dag en de transparantie tijdens de ALV”

Hieronder een impressie van de gebruikersdag.

ALV
Wist u dat u, als huisarts die OmniHis gebruikt, lid kunt zijn van de coöperatie en daarmee een stem heeft in de coöperatie? Wat zijn de ontwikkelingen binnen OmniHis? Wat vind u belangrijk, en wat juist niet? Dit en meer wordt tijdens de vergadering besproken.

Heeft u de gebruikersdag gemist en wilt u er de volgende keer zeker bij zijn, noteer nu alvast in uw agenda de 3e dinsdag in november (19 november 2019). Hou t.z.t. uw mailbox in de gaten voor verdere berichtgeving. Wij zien u graag terug bij de volgende editie!

Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap