OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

Wij werken aan het online HIS van de toekomst

Wij werken aan het online HIS van de toekomst en informeren u graag over deze- en toekomstige ontwikkelingen. Zoals u weet hebben wij in de afgelopen periode o.a. de Assistent en de Pneumokokken-module opgeleverd, ook in de toekomst zullen wij nieuwe functionaliteiten blijven uitrollen en toevoegen aan uw HIS, met als doel het meest gebruiksvriendelijke HIS van Nederland te zijn en te blijven. Daarom werken we samen met adviesbureau Online Department om onderzoek en tests uit te voeren voor het online HIS van de toekomst.

Versnelde aansluitprocedure LSP

De versnelde LSP aansluit procedure loopt goed. De in het begin van de corona crisis opgestelde procedure wordt veel gebruik van gemaakt. Daarbij heeft VZVZ ons het positieve nieuws medegedeeld dat wij (OmniHis) in de afgelopen periode de meeste aanvragen hebben ingediend en praktijken heeft aangesloten op het LSP, waarmee wij t.o.v. andere HIS-leveranciers ook hierin koploper zijn en bijna al onze gebruikers op de infrastructuur van VZVZ zit. Bent u nog niet in het bezit van een LSP koppeling? Vraag dan deze tijdig aan de huidige vergoeding vanuit VZVZ stopt per 31 december, loop het niet mis.

ICT-hardware vraagstuk

Goede automatisering en aansluiting is van belang om uw patiënten goed te kunnen blijven behandelen en kwaliteit van zorg te leveren. Het is belangrijk dat u, als huisarts, naast het HIS overweg kan met uw pc en/of laptop en u zich hier prettig bij voelt. Daarom zijn wij voor u in gesprek met Centralpoint (een vooraanstaande ICT-leverancier van hardware o.a. Apple, Windows) om voor u als coöperatielid een (inkoop)voordeel te realiseren van 5% tot 10% op de aanschaf of het leasebedrag.

Coöperatie en gebruikersvereniging

Wij hebben een unieke positie in Nederland en zoals u weet kunt daar deel van uitmaken. OmniHis heeft geen winstoogmerk of een belang bij een ketenpartij. Door gebruik te maken van ons product kunt u voor 100% mede-eigenaar worden van OmniHisScipio waarmee u inspraak heeft in het ontwikkelprogramma. Vindt u dit ook belangrijk? Binnen de coöperatie zijn we nog op zoek naar leden die hier verder aan willen bijdragen. Neem hiervoor contact op met het bestuur.

Rest ons alleen nog te zeggen, blijf in de lead. Ook in tijden van crisis. Samen met de coöperatie staan we #samensterk. Mocht u vragen hebben, wij blijven bereikbaar of komen graag bij u langs voor een gesprek of advies ten aanzien van onze mogelijkheden. Namens iedereen van OmniHis blijfgezond, #staysafe #samentegencorona.

OmniHis

OmniHis, van voor en door huiartsen

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap