OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

Zorggroep RCH ondertekent mantelovereenkomst met OmniHis

Zorggroep RCH tekent mantelovereenkomst met OmniHis als tweede Huisarts Informatie Systeem (H-EPD) in de regio Midden- Brabant. Een mooi resultaat en goed voor de regio.

Afgelopen jaar hebben we uitgebreid met elkaar van gedachten gewisseld, huisartspraktijken uit de regio betrokken bij de wensen en behoeftes voor verdere samenwerking en zijn we tot een mooi voorstel gekomen. De overeenkomst houdt onder meer in dat beide partners zich komende jaren samen inzetten om meer huisartsen te ondersteunen bij een optimaal gebruik van OmniHisScipio. Ook worden huisartsen gestimuleerd de overstap naar OmniHisScipio te maken.

Met dit voorstel willen we de regio nog sterker verbinden, ontzorgen en efficiënter laten werken. Er komt al genoeg op onze zorgprofessionals af, laten wij met elkaar zorgen dat we hen goed faciliteren en verder helpen naar de praktijk van de toekomst. Dat was de opdracht en met die boodschap gingen wij op pad… op zoek naar partners; ketenpartners, hostingpartijen, portaalbouwers en it-beheerders. Met al deze partijen is gepraat, getest en de juiste balans gevonden voor verdere samenwerking.

RCH en OmniHis delen elkaars gedachtegoed, wij zijn not-for-profit en het belang van de regio, de klant en de patiënt staan voorop. Met ruim een kwart van de huisartspraktijken in de regio op ons systeem willen we met deze samenwerking nog meer voordeel behalen voor onze leden. Minder druk op de praktijk en een efficiëntere workflow met gekoppelde it-systemen voor duidelijke inzichten, overzicht en een prijsvoordeel.

Samen staan we sterk, in het Hart van de regio.

T. Bisschops, directeur RCH (rechts) en P. Smithjes, directeur OmniHis (links)

OmniHis, van voor en door huiartsen

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap