OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl

  • Home

MedischOndernemen LIVE op 5 en 6 oktober

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober organiseert MedischOndernemen in Expo Houten voor praktijkhouders en -managers de tweede editie van MedischOndernemen LIVE. Tijdens deze twee dagen over ondernemen en samenwerken in de eerstelijnszorg. Wordt onderling ervaring gedeeld, spreken deskundige tijdens masterclasses en side-events, ontmoet vakgenoten en haal kennis op bij het aanbod van de exposanten.

Lees verder

OmniHis is klaar voor nieuwe richtlijnen van VECOZO

Wellicht is het u niet ontgaan dat de informatie uitwisseling met VECOZO vanaf 20 juni a.s. verandert. VECOZO’s nieuwe eisen van ICT-beveiligingsrichtlijnen maakt dat het vanaf die datum niet meer mogelijk is om gegevens met VECOZO uit te wisselen via de oude versies van het encryptieprotocol TLS (TLS1.0 en 1.1).

Lees verder

Huisartsbeurs 2018 positieve inspiratie

Afgelopen zaterdag (7 april) was het dan zover en heeft de Huisartsbeurs plaatsgevonden. Op deze LHV vakbeurs konden de huisartsen en assistentes zich via workshops laten inspireren over nieuwe thema’s in hun vakgebied en daarbuiten. Bij de aanwezige exposanten, waaronder ook OmniHis, konden de bezoekers zich informeren over de dienstverlening en het productaanbod.

Lees verder

OmniHis, van voor en door huiartsen
Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contact gegevens

Kaap Hoorndreef 30
3563 AT Utrecht
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl