Omnihis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.Omnihis.nl | Teamviewer Apple of Windows

7 redenen om over te stappen naar Omnihis Scipio

De overstap van een ander HIS naar Omnihis Scipio is eenvoudig en is zo geregeld. Wilt u ook mede eigenaar worden van een HIS en ontzorgd worden? Vraag dan een offerte aan en wij zorgen voor een goede overgang. Nog niet overtuigd? Lees dan de 7 redenen hieronder of plan vandaag nog een demo in.

  1. Van collega’s voor collega’s

Onder het motto ‘van, voor en door huisartsen’ levert Omnihis B.V. al jaren software voor de automatisering van huisartspraktijken. Onze kennis van de huisartspraktijken hebben we vertaald naar een HIS dat perfect aansluit bij uw werkwijze als professional.

platform onafhankelijk software

2. Keuzevrijheid

Behoud nu en in de toekomst uw keuzevrijheid, kies voor het best te koppelen HIS. Omnihis Scipio is platform-onafhankelijk, zo kunt u zelf een keuze maken welk besturingssysteem uw voorkeur heeft zoals Windows of macOS. Verder kunt u kiezen waar u uw gegevens wilt onderbrengen, bij een van de gecertificeerde hostingpartijen of volledig via ASP. Zelfs in het pakket heeft u de keuze om het systeem uw werkwijze te volgen. Omnihis Scipio dicteert niet hoe u uw proces moet inrichten, maar is toepasbaar op uw proces. Uw als mede-eigenaar heeft de regie en kan invloed uitoefenen op de koers van de organisatie.

meest gebruiksvriendelijke HIS

3. Ervaar het gebruiksgemak

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (Cijfer 9,2 onderzoek 2016 en 2010). Dankzij de intuïtieve indeling weet u alles eenvoudig te vinden en de tool naar uw proces te zetten. Dat maakt dat u Omnihis Scipio snel onder de knie heeft en tijd bespaart. 


voor solo-, duo of groepspraktijk in de keten

4. Complete automatisering

Alles wat u nodig heeft voor het runnen van uw praktijk. Van patiëntendossier tot een uitgebreide rapportage- en facturatiemodule en declaratie via VECOZO of het gebruik door POH of assistenten direct vanuit Omnihis Scipio. Te koppelen met extra modules zoals o.a. eAfspraak, eConsult. U betaalt dus niet onnodig voor zaken die u niet gebruikt.


Rapportagemodule

6. Inzicht en overzicht

OmnihisScipio heeft een zeer uitgebreide rapportagemodule. Alle informatie in Omnihis Scipio kunt u via overzichtelijke overzichten eruit halen en openen in Excel. Bijvoorbeeld, een overzicht van alle patiënten gesorteerd op geboortedatum, op datum van inschrijving, of op zorgverzekeraar. Dit zonder extra kosten of hulp van ons. En zo vaak u maar wilt.


Java

5. Betrouwbaar en veilig

Voortdurend wordt het in onderzoeken aangetoond dat Macs (met een grote marge) minder aanvallen ondervinden dan Windows-gebaseerde PC’s. Tevens weken wij o.a. met Java als programmeertaal, omdat het snel, veilig en betrouwbaar is.


Geen vreemd vermogen

7. Volledig eigendom van de huisartsen-gebruikers

Sinds 2000 is het bedrijf Omnihis B.V. en de software Omnihis Scipio volledig eigendom van een coöperatie van huisartsen-gebruikers. Via de gebruikersvereniging heeft u inspraak en kunt u invloed uitoefenen op de verdere ontwikkeling van applicatie. Dit voor slechts 95 euro per jaar.


Praktijkoverdracht bij pensioen

Gaat u binnenkort of op iets langere termijn stoppen met uw praktijk? Wij helpen u graag met de voorbereiding, dit doen we in 3 stappen.  

1. Inventarisatie/scan,
2. Overzicht van de (benodigde)IT-middelen,
3. Actieplan.

 


Accountmanager Michelle

Heeft u vragen?

Neem contact op met:

Michelle Karsenbarg
Accountmanager
michelle@omnihis.nl

Als beste uit de test!

Nog niet overtuigd? Recentelijk is OmniHisScipio door het LHV voor de twee keer op rij (onderzoek 2016 en 2010) uitgeroepen tot de meest gebruiksvriendelijke HIS (cijfer 9,2).
Omnihis, het his van de toekomst

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
sales@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap