OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl
eAfspraak, eConsult, eRecept, eInzage en eLab.

Introduceer eHealth in uw praktijk met ePortaal diensten van OmniHis

Een recept online aanvragen of een email sturen aan de huisarts, deze vorm van eHealth en andere is mogelijk met de ePortaal diensten van OmniHis.

Koppelbaar met vele systemen.

OmniHis is een leverancier die graag met u mee- denkt maar bovenal bereid is met u naar de toekomst toe door te bouwen. Mede daarom lopen we al jaren voorop in landelijke, sectorale, regionale ontwikkelingen. Zoals o.a LSP-ketenzorg, Medicatieveiligheid, OPEN/Medmij. Ons systeem is immers koppelbaar met vele andere zorgstystemen. Zodat u met OmniHisScipio optimaal kunt functioneren in het (regionale) zorgnetwerk. Zo ook met onze eDiensten. Hieronder enkele eDiensten kort beschreven. Wilt u meer weten download dan de brochure.

Voor alle zorgverleners is het verplicht om vanaf 1 juli 2020 het medisch dossier aan patiënten digitaal beschikbaar stellen. Dit kan via een PGO (persoonlijk gezondheidsomgeving) of via een portaal (lees: praktijkwebsite of beschikbare webapp). Door aan OPEN deel te nemen (VIPP regeling voor de eerstelijnszorg), krijgen huisartsenpraktijken daar een financiële tegemoetkoming voor. Hiervoor moeten de huisartsenpraktijken zich wel bij MedMij aansluiten via een regionale coalitie. 

eConsult

eAfspraak

eRecept


ePortaal diensten

De eRecept, eAfspraak, eConsult maken onderdeel uit van de ePortaal diensten van OmniHis. Deze vormen van eHealth zijn allemaal bestaande mogelijkheden en heeft zich al positief bewezen dat het bijdraagt aan een betere bereikbaarheid van de zorg.

OmniHis eAfspraak

Via eAfspraak geeft u uw patiënten de mogelijkheid om rechtstreeks een afspraak te plannen in de Scipio praktijkagenda. Dit levert tijdswinst op voor uw assistente.

U houdt regie over de afspraken, omdat u zelf tijdblokken in de Scipio agenda reserveert. Alleen deze blokken zijn beschikbaar voor de patiënt om via eAfspraak een afspraak te maken. Zodra een patiënt een afspraak inplant, wordt deze direct in de agenda bijgewerkt. Bovendien kan uw assistente ook altijd nog een afspraak invullen in het gereserveerde tijdsblok.

OmniHis eConsult

De OmniHis eConsult module maakt het uw patiënten mogelijk om heel eenvoudig een eConsult bij u aan te vragen. Deze vraag wordt direct in OmniHis Scipio vastgelegd, waarna u zelf kunt bepalen wanneer u deze vraag beantwoordt. Een eenvoudig en overzichtelijk systeem, waardoor u tijd wint en toch uw patiënt kunt helpen!

OmniHis eRecept

Dagelijks wordt op praktijken de receptenlijn ingesproken. Bij het afluisteren van de lijn zet uw assistente het herhaalverzoek in OmniHisScipio. De tijdsduur voor een dergelijke handeling kan met de dag verschillen, maar ligt al gauw boven een half uur per dag. Administratieve tijd die ook anders ingezet kan worden. Geef uw patiënt naast bellen en langskomen, de mogelijkheid om online hun recepten aan te vragen, zelfs direct uit hun actuele medicatielijst. Een tijdsvoordeel voor zowel uw assistent als voor uw patiënt.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie en de tarieven kunt u contact opnemen met de servicedesk op tel.nr. 0900 – 6664447 (8.00-17.30 uur) of via servicedesk@omnihis.nl.

Meer overtuiging nodig?
Lees dan de onze 7 redenen om over te stappen

Direct aanvragen?

Klik op de knop hierboven en vul het meldingsformulier in.
OmniHis, van voor en door huiartsen

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020