OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl

WIJ ZIJN EEN SOFTWARELEVERANCIER VAN EEN

HuisartsenInformatieSysteem

Een huisartseninformatiesysteem (HIS) of een praktijkmanagementsysteem is een software-applicatie waarin een zorgverlener die een praktijk voert (bijvoorbeeld een huisarts, of apotheker) de patiëntgegevens vastlegt.

Over
OmniHis BV

OmniHis B.V. ontwikkelt sinds 1988 software. Wij werken heel specifiek voor huisartsen, wij kiezen voor een totaalpakket voor de huisarts (een HuisartsenInformatieSysteem) en zijn hiermee landelijk actief. Het systeem OmniHisScipio is platform-onafhankelijk, waardoor de gebruiker zelf de keuzevrijheid heeft voor welk besturingssysteem hij kan kiezen, zoals Windows of Mac OS.
Meest gebruiksvriendelijk HIS
Door LHV zowel in 2010 als recentelijk in 2017 uitgeroepen tot de meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsenInformatieSysteem) van Nederland.
Hoge klanttevredenheid
Onze gebruikers zijn tevreden over OmniHisScipio en in het bijzonder over de kosten/baten verhouding, ontwikkeling nieuwe functionaliteiten en het geboden inzicht in de planning.
Bereikbaarheid Servicedesk
Voor gebruikers is dagelijks van 8:00 uur tot 17:30 uur ondersteuning beschikbaar via de Servicedesk. De medewerkers van de Servicedesk opereren landelijk via een centraal contactpunt.

Stel uw vraag!

35> enthousiaste medewerkers

OmniHis is al ruim 30 jaar een flexibel, zelfstandig en veerkrachtig bedrijf. Wij hebben een enthousiaste, hechte en bijzonder gedreven team van circa 35 vaste medewerkers en een deel externe collega’s. Vanuit Utrecht werken we aan de ontwikkeling van de software en bieden we ondersteuning aan de huisartsenpraktijken.

Huisartsen zijn eigenaar

Huisartsen kunnen lid worden van de Gebruikerscoöperatie. Deze coöperatie is 100% eigenaar van OmniHis B.V. Zo hebben de huisartsen ook invloed op het beleid van onze organisatie. Belangrijker nog elk lid heeft inspraak in de ontwikkelingen van hun HIS en de professionalisering hiervan zoveel mogelijk "in eigen hand".

Geschiedenis

Wij willen het beste en meest complete HIS in Nederland leveren. Al 30 jaar werken wij hier met een team van deskundige en enthousiaste mensen hard aan. Met hart voor het vak en betrokkenheid bij de doelgroep van huisartsen en zorgcentra. Zo zijn enkele van onze Servicedeskmedewerkers voormalig huisartsassistenten of praktijkondersteuners.

Ook zijn onze gebruikers vanuit ons motto: ‘van, voor en door huisartsen’ mede-eigenaar van ons HIS. Hun inzichten, wensen en ideeën vormen de grondslag voor keuzes die wij maken in het ontwikkelproces van onze producten en diensten. Uiteraard spelen hierbij ook ontwikkelingen in de markt een grote rol. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet, acteren proactief op nieuwe trends en bewegingen en spelen tijdig in op veranderende wet- en regelgeving.

Onze inzet is met de uitslag van de LHV enquête natuurlijk flink beloond. Een mooie motivatie om onze klantgerichte aanpak voort te zetten.

We komen graag met u in gesprek

Bent u een huisarts en ontevreden over uw huidige HIS, of wilt u overstappen om andere redenen? We helpen u graag, met advies, inzicht in keuzes en met de overstap. Geïnteresseerd, bel ons dan via 0900 6664447. We heten u van harte welkom.

Bezoek adres

Kaap Hoorndreef 30
3563 AT Utrecht

OmniHis, van voor en door huiartsen
Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contact gegevens

Kaap Hoorndreef 30
3563 AT Utrecht
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl