OmniHis B.V.  Telefoon: 0900-6664447 (0900-OMNIHIS)   |  mijn.OmniHis.nl | Teamviewer Apple of Windows

OmniHis ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Dat wij allen trots zijn op onze ISO 27001 en NEN 7510 certificaten dat mag duidelijk zijn. Er zijn maanden gespendeerd om onze processen optimaal te beschrijven en te controleren. Iedereen heeft er aan bijgedragen. Van interne brown paper sessies met het team tot interne reviews, er is veel werk verzet. Ondanks vertragingen door o.a. de corona is het ons gelukt om beide certificering te behalen. Wat een geweldig resultaat!

Onze vanzelfsprekendheid is nu ook gecertificeerd

Dat optimale informatiebescherming al jaren een ongeschreven wet is binnen de zorg, is bij velen wel bekend. Iets wat wij al vanuit de basis deden, immers informatiebescherming zit in ons roots we zijn van voor en door Huisartsen, is vanaf heden nu ook officieel.  Met de komst van de AVG-wetgeving en de ISO & NEN certificeringen, zijn alle wetten, processen en procedures rond het verkrijgen van informatie, de opslag maar ook het verwerking van informatie nu ook bij OmniHis schriftelijk vastgelegd en door DigiTrust goed bevonden (ISO 27001 & NEN 7510).

Toekomstige certificeringen

Met het verkrijgen van de twee certificaten is het kwaliteitsmanagement uiteraard niet ‘klaar’. Het is een constante realiteit bij OmniHis om te blijven voldoen aan de regels van deze certificering. Informatiebeveiliging is nu eenmaal een belangrijk onderwerp in ons werkveld. Als HIS-leverancier zijn wij altijd bezig om de informatie van onze gebruikers (de zorgverlener) en hun patiënten dossiers optimaal te beschermen. Al vanaf het eerste begin, bij het digitaliseren van de groenekaart en later wanneer we de stap maakte om alle patient gegevens centraal bij een gecertificeerde hostingpartij onder te brengen. Altijd geruisloos en met succes. Met de steeds strengende wordende wetgevingen, zullen wij ook in de toekomst conform de dan geldende spelregels bijven opereren en ons verder certificeren om onze gebruikers te voorzien van een goed en veilig systeem. Voor het komende jaar staat dan ook de certificering voor medische hulpmiddelen (MDR-Medical Devices Regulations) op onze agenda.

OmniHis, van voor en door huiartsen

Door LHV uitgeroepen als meest gebruiksvriendelijke HIS (HuisartsInformatieSysteem - Cijfer 9,2 onderzoek 2016)

Contactgegevens

Kosterijland 70
3981 AJ Bunnik
0900-6664447 (0900-OMNIHIS)
info@omnihis.nl

Copyright © 2019-2020   Sitemap